Hvordan gruppetimer med dans kan løfte humøret og reduserer stress

Beveg deg, uttrykk deg og opplev de fantastiske mentale helsefordelene ved dans.

Regelmessig dans reduserer depresjon

Føler du at stress og negativitet tar overhånd? La oss introdusere superhelten som vil danse bort de mørke skyene - Les Mills Dance! Med fengende rytmer, gøyale koreografier og en smittende gruppeenergi, er disse danseinspirerte cardio-timene skapt for å løfte humøret ditt og sende stress på dør. Uansett om du er nybegynner eller erfaren danser, vil du forlate timen med en følelse av mestring, glede og lettelse. Og vitenskapen er på vår side - studier viser at regelmessig dans reduserer depresjon, angst og stress samtidig som det øker livskvalitet og selvfølelse.

La musikken og dansen kurere stresset

I en travel hverdag kan stress og bekymringer ofte ta overhånd. Våre livlige Les Mills Dance-timer kombinerer det beste fra ulike dansestiler med høyintensiv cardiotrening. En time hvor du kan gi slipp på stress.


Med en gjennomtenkt koreografi som går i hånd med musikken, vil du danse gjennom ulike danseteknikker og bevegelsesmønstre. Uansett om du er en ballerina eller en nybegynner, vil våre sertifiserte instruktører sørge for at du blir guidet gjennom hver øvelse på en trygg og morsom måte.

50+ gruppetimer i uken

Bli en del av vårt treningsfellesskap. Finn en økt som passer ditt nivå eller din dagsform. Her kan du utfordre deg selv og trene sammen med andre. Ta en gratis prøvetime.

For alle nivåer

50+ timer i uken

Tren sammen

Dansen som stressbekjemper

Men det er ikke bare den fysiske utfoldelsen som gjør Les Mills Dance så spesiell. Forskning viser at dans er en effektiv kur mot stress, angst og nedstemthet. Når du danser, frigjøres kroppens naturlige "lykkehormoner" endorfiner som gir en umiddelbar løfting av humøret. Det sosiale fellesskapet i gruppetimene bidrar også til å motvirke ensomhet og isolasjon.

Emma (24) er ivrig deltaker og sier: "Etter en stressende dag er ingenting bedre enn å komme på Les Mills Dance. Jeg glemmer alle bekymringene og lever i øyeblikket når jeg danser. Etterpå sitter jeg igjen med en enorm følelse av glede og frihet."

En studie publisert i The Arts in Psychotherapy underbygger de mentale helsefordelene ved dans. Deltakere som danset regelmessig opplevde redusert depresjon, angst og stress, samt økt livskvalitet og selvfølelse. Dansens positive innvirkning på hjertet og kondisjonen gjør den også til en super treningsform for kroppen.

Uansett om du sliter med stress, nedstemthet eller bare ønsker en morsom og energisk treningsopplevelse, er Les Mills Dance timen for deg! Som medlem hos Mudo Gym Ulsrud har du ubegrenset tilgang til disse populære timene og alle våre andre tilbud. Du kan enkelt ta en prøvetime, eller bli medlem og motta kampanjen vår.

Personlig trening

Treningssenter