Møt våre fantastiske personlige trenere

TOR ERIK

Styrkecoachen

MAJA

Sykepleieren

JON KÅRE

Den erfarne

CHRISTIAN

Fysioterapeuten

ODA

Ergoterapeuten

Et helhetlig perspektiv på din helse

Våre trenere vet at det ikke finnes en magisk drikk for å få resultater. Sammen finner vi det riktige målet for deg som er mulig å oppnå.

Kartleggingstime

Gjennom den første kartleggingstimen får du vite hvordan vi eventuelt kan jobbe sammen fremover. Våre pt-timer har en startpris på 850,-

Tor Erik Stavå

Som styrkecoach hjelper jeg deg med å lage effektive treningsprogram, forbedre teknikk, trene rundt eller unngå skader, strukturere treningen, sette og nå mål, samt oppnå kontinuerlig progresjon. Sammen sørger vi for at du blir sterkere, mer bevegelig, og at treningen gir deg mer overskudd.

PT-ansvarlig for teamet på Ulsrud

Utdannet PT fra AFPT

Sertifisert Styrkecoach

Mer enn 10 års erfaring som PT

Book en uforpliktende kartleggingstime med meg, jeg ser frem til møte deg.

Jon Kåre Melhus

Jeg motiverer deg til en livsstilsendring med realistiske mål som vi setter sammen, med fokus på mine spesialiteter styrke, muskelvekst og kondisjon. Som instruktør for Crosstraining og Tabata, samt leder for PT-gruppen - "Kom i form" har jeg bred erfaring med å hjelpe mennesker i ulike faser av sin treningsreise.

Jon Kåre er en super PT, som er god på å motivere, pushe og til å lære bort nye øvelser, selv om de kan virke skumle for en utrent kropp. Kjempehyggelig og gøy på hver PT-time ❤️ Anbefales!

LINE

Utdannet PT fra Norges Idrettshøyskole

Erfaring med opptrening av hjertepasienter

Mer enn 10 års erfaring som PT

Book gjerne en uforpliktende kartleggingstime, jeg ser frem til å møte deg på treningssenteret.

Maja Bjærke

Mine spesialiteter er opptrening etter sykdom, trening i kombinasjon med kroniske lidelser, samt kondisjon og styrke. Jeg ønsker å samarbeide med deg for å motivere til livsstilsendring, treningsglede og god helse.

Utdannet sykepleier

Mastergrad i treningsfysiologi

Book en gratis kartleggingstime, jeg ser frem til å møte deg!

Oda Louise

Mitt mål er å gi deg treningsglede og mestringsfølelse gjennom å hjelpe deg med helsefremmende rutiner og hverdagsmestring, med trening spesifikt knyttet opp til daglige gjøremål. Min bakgrunn er fra dans, turn, styrketrening og CrossFit. Jeg ser frem til å hjelpe deg.

Utdannet ergoterapeut

Utdannet PT fra Norges Idrettshøyskole

Jeg ser frem til å hjelpe deg. Finn ledig tid og book en gratis kartleggingstime med meg.

Christian Hauge

Som fysioterapeut og utdannet personlig trener fra AFPT, har jeg en lang og variert treningsbakgrunn med god kjennskap til forebygging og opptrening av skader. Jeg har også erfaring med terreng- og langløp. Mitt fokus er din helhetlige helse i en sunn og sterk kropp.

Utdannet fysioterapeut

Utdannet PT fra AFPT

Book en uforpliktende kartleggingstime med meg, jeg ser frem til å møte deg på treningssenteret.